Om
Dyk ned i videnskaben bag smagssensationer
Fødevarevidenskab for madnørder er skabt til dig, der elsker at forstå mad på et dybere niveau. Vi udforsker videnskaben bag smage, tekstur og bæredygtige metoder, alt sammen for at gøre madlavning både sjovere og mere meningsfuld.
Opdag nye teknikker til at løfte din madlavning
Mød det dedikerede team bag vores passion for fødevarevidenskab.
Katrine Madsen
Fødevareforsker
Jonas Pedersen
Sensory Analyst
Sofie Andersen
Ernæringsspecialist
Henrik Larsen
Bæredygtighedsekspert
Fødevarevidenskab for madentusiaster
Læs, hvad vores læsere siger om deres oplevelser med vores inspirerende og lærerige indhold.
Lise Hansen
Madforsker
Bloggen giver enestående indsigter, der hjælper mig med at forstå fødevarevidenskab på en kreativ måde.
Jonas Møller
Hjemmekok
Fødevarevidenskab har ændret mit syn på madlavning – indholdet er både professionelt og inspirerende.
Maria Thomsen
Kulinarisk kunstner
Jeg er imponeret over den dybdegående viden og praktiske tips, der gør madlavning både sjov og bæredygtig.